PRESSMEDDELANDEN

Trianon offentliggör obligationsprospekt och ansöker om notering av obligationslån vid Nasdaq Stockholm

23 mars, 2018

Fastighets AB Trianon (publ) (OMX:TRIAN) (”Trianon” eller ”Bolaget”) offentliggör prospekt och ansöker om notering av sitt obligationslån vid Nasdaq Stockholm.

Läs mer

Bokslutskommuniké 2017

28 februari, 2018
Läs mer

Trianon emitterar företagsobligationer om 350 miljoner kronor

19 februari, 2018

Fastighets AB Trianon (publ) (OMX:TRIAN) (”Trianon” eller ”Bolaget”) har beslutat att emittera icke säkerställda företagsobligationer om 350 miljoner kronor på den nordiska företagsobligationsmarknaden. Bolaget avser att ansöka om notering av obligationerna på Nasdaq Stockholm.

Läs mer

Trianon hyr ut till Skatteverket och BarnmorskeStationen på Rosengård Centrum i Malmö

12 februari, 2018

Trianon har tecknat hyresavtal med Skatteverket och BarnmorskeStationen om uthyrning av lokaler i den nyrenoverade delen av Rosengård Centrum

Läs mer

Trianon hyr ut till Extremezone på Entré i Malmö

9 februari, 2018

Trianon har tecknat hyresavtal med Extremezone AB om uthyrning av lokal för ett actioncenter på Entré

Läs mer

Trianon utvärderar möjligheten att emittera ett obligationslån och offentliggör ny finansiell information

8 februari, 2018

Fastighets AB Trianon (publ) (OMX:TRIAN) (”Trianon” eller ”Bolaget”) meddelar idag att bolaget utvärderar möjligheten att emittera ett obligationslån på den nordiska marknaden och har engagerat Carnegie och Nordea som finansiella rådgivare. I samband med utvärderingen offentliggör även Bolaget ny finansiell information.

Läs mer

Noodle Company™ öppnar ny restaurang på Entré i Malmö.

1 februari, 2018

Det vietnamesiska nudelkonceptet Noodle Company™ öppnar sin första restaurang på Entré i Malmö. Restaurangen blir på nästan 370 kvadratmeter och blir den första Noodle Company restaurangen i Sverige. Restaurangen beräknas öppna någon gång under våren 2018. 

Läs mer

Trianon tecknar nytt hyresavtal med Coop på Värnhem

19 januari, 2018

Trianon har tecknat nytt hyresavtal med Coop Sverige Fastigheter AB om uthyrning av ca 3 000 kvm  för dagligvaruhandel i fastigheten Häggen 13 vid Värnhemstorget i Malmö.

Läs mer

Victoria Park och Trianon förvärvar bostäder i Malmö för 795 miljoner

11 december, 2017

Victoria Park AB och Fastighets AB Trianon har tecknat avtal om att förvärva ett fastighetsbestånd om 722 lägenheter samt en mindre andel kommersiella lokaler, med en uthyrbar yta om totalt cirka 47 700 kvadratmeter. Fastigheterna är belägna i Lindängen, Malmö, och förvärvet sker till ett underliggande fastighetsvärde om 795 miljoner kronor. Säljare är Willhem och…

Läs mer

Förtydligande avseende markreservation i Hyllie

4 december, 2017

Som meddelats via pressmeddelande 2017-12-01 har Trianon fått erbjudande om markreservation med Malmö stad angående en byggrätt i Hyllie om 4 500 kvm BTA. Beslut om markreservationen tas av tekniska nämnden under januari månad och markanvisningsavtal ska tecknas senast under 2018.

Läs mer

För att prenumerera på Trianons pressmeddelanden var god fyll i nedanstående:

Language


Information typeHITTA LEDIGA LOKALER I HELA MALMÖ

Fastighets AB Trianon Besöksadress: Stenhuggaregatan 2 Postadress: Västra Kanalgatan 5, 211 41 Malmö – 040-611 34 00 – info@trianon.se