Ny Affärsutvecklingschef på Trianon

PRESSMEDDELANDE 2017-08-15, kl 08.30

Trianon förstärker organisationen genom att rekrytera Anna Heide som ny affärsutvecklingschef.
Anna Heide kommer närmast från det kommunala fastighetsbolaget i Malmö, MKB Fastighets AB, där hon senast har innehaft en tjänst som CSR-chef. Anna har även tidigare gedigen erfarenhet som Fastighetschef på MKB samt erfarenhet från SABO som ansvarig för ett nationellt integrationsprojekt för allmännyttan i Sverige.
”Vi är mycket glada att Anna kommer till Trianon i en spännande nyinrättad tjänst som affärsutvecklingschef” säger Trianons VD Olof Andersson som fortsätter, ”Anna kommer att ha en viktig roll när det gäller att utveckla bolaget vidare i ett fortsatt högt tempo. Hon kommer att vara en stor tillgång både vad gäller vårt fortsatta CSR-arbete och utvecklingsarbetet i den nyförvärvade fastigheten Entré samt i de framtida utvecklingsprojekten i bl.a. Rosengård och Sege Park.”
”Det här ska bli riktigt roligt” säger Anna Heide. ”Jag ser mycket fram emot att bli en del av Trianons framtida utveckling. Jag hoppas kunna bidra med lång och gedigen erfarenhet av fastighets- och stadsutvecklingsfrågor från bl.a. Rosengård. Bolaget är inne i en expansiv fas med stark tillväxt, där hållbarhetsfrågorna är en naturlig del i affären. Att få vara med och driva detta arbete vidare till nästa nivå och mot ett hållbart Malmö är en rejäl utmaning och det ska bli väldigt spännande.”
Anna Heide tillträder sin nya tjänst den 1 september.