Lediga lägenheter

Hyllie Boulevard

Nu har ni möjlighet att söka denna 2 rum och kök i vår nyproduktion.
Charmig lägenhet fördelat på 55kvm, lägenheten är på andra plan ,balkong finns ej. Hallen är inbjudande med bra möjligheter för avgängning och vita stilrena garderober för praktisk förvaring. Samtliga sovrum har parkettgolv, vitmålade väggar och garderober med skjutdörrar.
Badrummen är utrustade med dusch, vitkaklade väggar och antracitgrått klinkergolv. Köksinredningen går i vitt med grå/svart bänkskiva, induktionsspis med varmluftsugn och spisfläkt.

 Tillval
Samtliga lägenheter är förbereda för diskmaskin och tvättmaskin. Dessa tillval kan tecknas mot en hyreshöjande kostnad. Önskas diskmaskin som tillval tillkommer en kostnad med 180kr/mån. Önskas kombitvättmaskin tillkommer en kostnad med 265kr/mån.

 Hyresinformation
Kabel TV/Bredband är inräknat i hyran. Leverantör Tele2. Individuell mätning av el och varmvatten tillämpas, vilket innebär att ni betalar för den mängd el och varmvatten som ni förbrukar. Denna kostnad debiteras i efterhand på hyresavin.

 Utrymmen
Tillhörande förråd finns ej, det förråd som finns är placerade i lägenheten. Gemensam tvättstuga finns i fastigheten. Cykelförråd finns på innergården och i varje trappuppgång finns barnvagns förråd. Innergården är lummig och bjuder in till umgänge.

 EGENSKAPER

BADRUM DUSCH MED DUSCHSTÅNG
BALKONG UTEPLATS/BALKONG (INTE ALLA)
DIGITAL TV/FIBER TELE2
DISKMASKIN TILLVAL, KAN TECKNAS MOT EN KOSTNAD OM 180KR/MÅN
EL INVIDUELL MÄTNING
FÖRRÅD I LÄGENHETEN
GARAGE BOENDE PARKERING FINNS ATT HYRA VIA P-MALMÖ
GÅRD LUMMIG INNERGÅRD, BARNVÄNLIG
HISS FINNS
KALLVATTEN INGÅR
TVÄTTSTUGA GEMMENSAM FINNS
VARMVATTEN INVIDUELL MÄTNING
VÄRME INGÅR
SÄKERHETSDÖRR JA
CYKELFÖRRÅD FINNS
BARNVAGSNFÖRRÅD ja

Info om bostad:

  • Storlek: 55kvm
  • Våning: 2
  • Hyra: 11217kr
  • Rum & Kök: 2