Östra Förstadsgatan 56

Trianon har nyligen förvärvat Entré och vårt mål är att göra denna mötesplats än mer attraktiv, såväl för Malmöborna som för dig som hälsar på. I samband med förvärvet har Trianon ingått en avsiktsförklaring med Malmö stad, som åtar sig att verka för att verksamheter som rör samhällsservice ska teckna hyresavtal i Entré. Bostadsbyggandet i området kring Värnhem och Östervärn har tagit fart vilket talar för att behovet av ytterligare behov av samhällsservice i området.  Den nya tågstationen på Östervärn kommer att öppnas i december 2018 och detta kommer också att påverka hela området runt Entré.

– Entréfastigheten har en enorm potential. Vi är glada att kunna genomföra detta förvärv och har en långsiktig plan för att utveckla fastigheten med ökat fokus på bland annat kultur, aktiviteter och samhällsservice som komplement till handeln. Avsiktsförklaringen med Malmö stad är en del i vår långsiktiga satsning, inte bara i detta projekt, utan i hela Malmö, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

På Entré kan du redan idag shoppa i någon av våra butiker, träna, gå på bio, äta och umgås i vår sportbar eller varför inte utmana dina vänner i ett parti bowling.

http://www.entremalmo.se/sv/Entre

 

Fastighetsinformation

Fastighetens byggår
Antal lägenheter
Total lägenhetsyta
Antal lokaler
Total lokalyta
2009
37
0 kvm
0
40000 kvm