Trianon hyr ut till Extremezone på Entré i Malmö

PRESSMEDDELANDE 2018-02-09

Trianon har tecknat hyresavtal med Extremezone AB om uthyrning av lokal för ett actioncenter på Entré Trianon har idag tecknat ett tioårigt avtal om uthyrning av ca 4 000 kvm till Extremezone AB på Entré i Malmö. ExtremeZone kommer efter sommaren att öppna ett sport- och actioncenter med restaurang på Entré. Fokus blir på sport och aktivitet med till exempel aktiviteter som parkour, höga klätterväggar, Ninjabanor, extremtrampoliner, foampits, airtracks och andra spännande aktiviteter.

”ExtremeZone blir ett unikt koncept som är helt nytt i Sverige. Vi ser Entré som en attraktiv plats i Malmö för våra aktiviteter. Vi kommer att ge malmöborna en helt ny form av action och attraktioner” säger Marie Möller, VD Extremezone AB.

”Det här blir en perfekt pusselbit i vår långsiktiga plan för omställningen av Entré till något helt nytt. Vi är tidigt ute med mixen av nöje, aktiviteter, samhällsservice och handel. Trenden säger att det kommer vara avgörande för galleriornas framtid och det här samarbetet känns därför helt rätt” säger Olof Andersson VD på Trianon.