Trianon inviger basket-, lek- och grillplats på Hermodsdal

PRESSMEDDELANDE 2020-10-09

Trianon inviger basket-, lek- och grillplats i Hermodsdal

Äntligen är utemiljön klar i ett av Trianons bostadsområden i Hermodsdal, och inte vilken utemiljö som helst utan bland annat en efterlängtad multisportplan för till exempel basketspel. Den nya basketplanen kommer lägligt eftersom basketföreningen Malbas nyligen startat upp träningsgrupper för låg- och mellanstadieelever i Hermodsdalshallen. Att öka trivseln i området med en utemiljö som stimulerar till hälsosamma och sociala aktiviteter, är en av flera insatser som Trianon gör i Hermodsdal.
Trianon och Malbas har från och med i år ett samarbete som ska stimulera föreningsaktiviteten och möjligheten till lek och rörelse för barn och ungdomar i Hermodsdal. Nu vill vi fira tillsammans med unga och äldre hyresgäster i området att vi har en helt ny utomhusyta för både lek, spel och sociala aktiviteter i Hermodsdal.
Festlig invigning av basket-, lek- och grillplats
Välkommen att vara med när Trianon inviger utemiljön i Hermodsdal. Det blir basketspel med Malbas och en hemlig gäst på planen. Här har barn och unga möjlighet att spela basket och knyta kontakter för framtida spel med Malbas. Samarbetspartner är även Mark- & Stenentreprenad, som bjuder på fika.
När: Tisdag 13 oktober kl 15:00
Var: Lek- och basketplatsen, Professorsgatan 10A B (på baksidan av huset), Hermodsdal
Fler föreningsaktiva unga ett gemensamt mål Trianons övergripande mål är att bidra till en socialt hållbar stad genom att, som här, tillsammans med föreningen Malbas verka för permanenta träningsgrupper på Hermodsdal som kan bidra till fler föreningsaktiva ungdomar i området. Ökad föreningstillgänglighet bidrar till att öka barn och ungdomars förutsättningar att nå sina drömmar, skapa en meningsfull fritid samt att förbättra folkhälsan. Trianon har cirka 1100 lägenheter på Hermodsdal och på Lindängen och sedan i början av året även på Nydala, båda närliggande områden. Med lokala förvaltningskontor på både Hermodsdal och Lindängen är avståndet nära mellan fastighetsägaren och hyresgästerna, vilket underlättar för ett engagerat hållbarhetsarbete.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:
Fastighets AB Trianon:
Anna Heide, affärsutvecklingschef
Telefon: 0733-03 24 79
E-post: [email protected]

Nina Gilljam, kommunikationschef Telefon: 0708-699 022
E-post: [email protected]

Läs PM här