Trianon söker Ekonomiassistent

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag som äger, förvaltar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö. Vi verkar för ett hållbart boende både socialt och miljömässigt med ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, lyhördhet och hög servicenivå. Trianons fastighetsbestånd omfattar 49 fastigheter om 256 000 kvm i uthyrningsbar yta, fördelat på cirka 60 procent bostäder och 40 procent kommersiella- och samhällsfastigheter. Fastighetsbeståndet har ett marknadsvärde per 30 juni 2018 på cirka 5,3 Mdkr. Huvudkontoret finns i centrala Malmö.

Trianons aktie är noterad på Nasdaq First North Premier. För mer information se: www.trianon.se

 

Trianon växer och behöver nu förstärka sin ekonomiavdelning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och delas mellan Trianon och andra bolag som verkar i samma lokaler. Kontoret är placerat i centrala Malmö.

 

Mer om tjänsten

Som ekonomiassistent arbetar du brett med ekonomi och tillhör ekonomiavdelningen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara

 

  • Löpande bokföring
  • Upprätta, kontera och registrera bokföringsunderlag
  • Kundreskontra inkl. fakturering och påminnelser
  • Leverantörsreskontra och kontering av leverantörsfakturor
  • Avstämningar
  • In- och utbetalningar
  • Diverse administration

 

Vem är du?

Vi söker dig som har läst en utbildning inom ekonomi antingen på gymnasiet eller på högre nivå, samt har något eller några års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklas i rollen. Du har sinne för siffror, är ordningsam, strukturerad, ansvarstagande, självgående, kommunikativ med god samarbetsförmåga samt har förmågan att förstå helheten och se samband. Dessutom är du en van användare av affärssystem och hanterar Excel väl.

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Anette Nilsson 070-869 43 49. Din ansökan innehållande personligt brev och cv skickar du till [email protected] Sista ansökningsdag är 2018-09-21, men urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!