LOKALER

Ett bra läge räcker långt, en anpassad lokal räcker längre!

Hitta din lediga lokal hos oss. Vi kan erbjuda mycket attraktiva lägen för ert företag i Malmö.  Våra kontorslokaler och kontorshotell ligger i centrala Malmö och på Limhamn. Vi vet att din verksamhet mår bra av lämpade lokaler vilket gör att ni trivs extra på er arbetsplats och i förlängningen blir kvar som kund hos oss. Därför hjälper vi gärna till med en unik anpassning av just ert kontor eller butikslokal. Vi jobbar även konsekvent med hållbarhet och energieffektivisering av alla våra lokaler, vilket borgar för lägre energikostnader och hållbarhet i just er verksamhet.

Klicka på adresserna nedan och läs mer om våra lediga lokaler i Centrum

Engelbrektsgatan 7

Butik/kontor i Persiska Palatset, 156 m2

Lokal med öppen planlösning med ingång från Jöns Filsgatan 2. Kan användas som butik eller kontor. Tillgång till mysig innergård. Endast ca 100 meter till Lilla Torg med närhet till ett flertal restauranger och caféer.

Stora Nygatan 17

Butik på 105 m2 i korsningen Stora Nygatan / Fabriksgatan.

Stora skyltfönster ger goda exponeringsmöjligheter och en ljus lokal. Ej restaurang eller café.

 

Hamngatan 4

Fräscht kontor på Hamngatan 4 vid Centralen, 439 m

Modernt kontor med öppen planlösning och bevarade detaljer som t.ex. fiskbensparkett. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Läget är perfekt mellan Stortorget och Centralstationen.

 

Pilgatan 11

Fantastisk lokal om 500-5000 m2 med fina fönsterpartier på lättillgängliga Värnhem med närhet till kommunikationer och ca. 900 P-platser i närhet till lokalen.  

Fina ljusa lokaler i två plan för kontor/samhällsservice (t.ex. gymnasium/vuxenutbildning, vård mm) byggs på lättillgängliga Värnhem och beräknas vara klart omkring 2020/2021. Fastighetens skal finns men lokalerna är helt råa invändigt. De tre första bilderna är inredningsbilder för hur det t.ex. kan se ut efter anpassningar.

Kommer hyresgästen in i tidigt skede finns det möjlighet att påverka både lokalernas storlek och planlösning och kan därmed anpassas efter hyresgästens verksamhet. Ytan och planlösningen är mycket flexibel. Fastigheten är belägen mot torget vid Pilgatan på Värnhem med stora fina glaspartier och högt i tak. Det finns både lokalbussar/regionalbussar, tåg, motorväg och parkeringsplatser i närheten av fastigheten.

 

Pilgatan

Lokal om 132 m2 vid Värnhem med ett flöde av ca 30 000 människor på Värnhemstorget varje dag.

Möjlig lokal för restaurang-/café-/butiksverksamhet. Lokalen är belägen på Pilgatan, Värnhem, med entré både utifrån gatan och inifrån "Lilla Entré". Lokalen har bra grannar såsom Mormors Bageri, Apoteket, Salad & Sushi och Noodle Company. Lokalen är rå idag, Imkanal & ventilation kan installeras.

 

Storgatan 25

Butik/kontor på Storgatan 25. 400 eller 800 m2. Skyltfönster mot Storgatan. Lokalen är belägen ett stenkast från Malmös största shoppingstråk Södra Förstadsgatan.

Lokalen har fantastiska skyltfönster ut emot Storgatan där det passerar ett stort flöde av cyklister/gående varje dag. Detta är ett fantastiskt läge för butik/ show-room alt. kontor med närhet till bra kommunikationer såsom tåg/bussar bara några minuter bort vid Triangeln.

 

Klicka på adresserna nedan och läs mer om våra lediga lokaler på Limhamn

Fendergatan 1

100 m2 butiks-/kontorslokal med fina skyltfönster i markplan i nya Multihuset på havsnära Limhamns läge.Lokalen ligger i attraktiva fastigheten Multihuset som innefattar många olika funktioner såsom Livsmedelsbutik, Apoteket, Förskola, Vårdcentral, kontor, lägenheter, cykel-garage och parkeringsgarage. Lokalen kan passa för butik, kontor, mäklare, service och ev. café (ej restaurang).

Lokalen har fina skyltfönster åt två riktningar och fin spiraltrappa till entresolplanet. Det finns ingen fettavskiljare i nuläget men det går eventuellt att ordna.

 

Idrottsgatan 26

Nu finns en mindre butikslokal i bra läge i gamla Limhamn till uthyrning. Lokalen är 45 m2 och är idag rå och kan anpassas efter kommande hyresgästs behov. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Övägen

Fantastiskt fin kontorslokal om 87 m2 i Multihuset, Limhamns läge med utsikt över Öresundsbron.

Lokal om 87 m2 är belägen på tre våningar, plan 2-4. Lokalerna är moderna med god standard och nyckelfärdiga. Kontoren har sjöutsikt mot Öresundsbron. Flera andra aktörer finns i huset, såsom COOP, Apcoa och en vårdcentral.

 

Järnvägsgatan 23 C

Kontorsrum till uthyrning i ett kontorshotell.

Rummet är på 11 m2. Det finns gemensamt kök och konferensrum. Värme, el och bredband ingår i hyran.

 

Betonggatan

Multihuset, Limhamns läge. Flexibla kontorslösningar mellan 87- 580m2. Lokalerna har möjligt att anslutas mellan olika våningar med interna trappor.

Fastigheten innehåller många olika funktioner.Flera andra aktörer har redan flyttat in, såsom COOP, Apcoa, förskola och en vårdcentral.

Kontorslokalerna hittas på den nordöstra och sydvästra sidan av byggnaden mot Övägen och Betonggatan. Kontoren lämpar sig för både privata kontor och öppna verksamheter såsom psykologer/hälsomottagning och utbildningsverksamheter. Det är tre våningar kontor, belägna på plan 2-4. Flexibla kontorslösningar från 87 m2 till 1700 m2. Lokalerna har möjligt att anslutas mellan olika våningar med interna trappor. Några av kontoren har sjöutsikt mot Öresundsbron. Café/butikslokal om ca 100 m2 har möjlighet att etablera sig i markplan.

 

Klicka på adresserna nedan och läs mer om lokaler i våra övriga områden

Lertegelvägen 1

Intill Oxie centrum och station står denna byggnaden färdigställd årsskiftet 2019/2020. I bottenplanet av bostadshuset finns möjlighet att etablera din verksamhet på bästa läge i Oxie.

Lokalen är ca 79 m2 och kan anpassas efter hyresgästens behov.

 

Dicksons väg 4

Trevlig ljus lokal för exempelvis kontor eller samhällsservice på Dicksons väg, precis runt hörnan om Rosengård Centrum.

Ca 720 m2 lokal på plan 2 för exempelvis kontor, förening eller vård på Dicksons väg 4, Rosengård. Lokalen går att dela upp för två olika hyresgäster om man önskar en mindre yta om ca 300-400 m2. Lokalen är belägen precis runt hörnan om Rosengård centrum där det är ett flöde om ca 320 000 besökare/månad.

 

Jägersrovägen 160

Kontor mittemot Jägersro Centrum. Kontor på 125 m2 med öppen yta, pentry och toalett med dusch. Parkeringsplatser utanför dörren. Närhet till motorvägen.

 

Jägersrovägen 160

Lokal 300 mför gym/friskvård mittemot Jägersro Centrum.

 

Multihuset

 

Är du intresserad av Multihuset på Limhamn?

Kontakta gärna [email protected]

Se mer HÄR

Fastighets AB Trianon Besöksadress: Stenhuggaregatan 2 Postadress: Västra Kanalgatan 5, 211 41 Malmö – 040-611 34 00 – [email protected]