FASTIGHETER

Vi har vårt fastighetsbestånd i områden som centrala Malmö, Limhamn, Lindängen, Hermodsdal, Rosengård, Oxie, Burlöv och Skurup.  

Klicka på kartan för info om specifik fastighet.

sökning tillhandahållen av Store Locator Plus®
Skriv in en adress eller stad och klicka på knappen.

BURLÖV

Burlövs kommun har ett bra läge nära Malmö i den spännande och expansiva Öresundsregionen. Vår fastighet, som består av både lägenheter och handelslokaler, ligger i centrala Arlöv med goda kommunikationsmöjligheter till både Lund och Malmö.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

TOTAL UTHYRNINGSBAR YTA

 

1 ST

50 ST

5 137 KVM

 

 

CITY / SLOTTSSTADEN

Våra fastigheter i city och Slottsstaden består av bostäder, kontor, butiker och restauranger. Malmö har de senaste åren genomgått en omvandling och är idag en vital stad med Malmö universitet och nya spännande företag i IT-branschen. Många av våra fastigheter finns i innerstan och flertalet med arkitektoniskt intressant historia. Att bo mitt i city bjuder på vackra miljöer, närhet till service och handel samt ett levande folkliv.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

23 ST

655 ST

65 434 KVM

 

13 ST

6 ST

4 ST

Entré

Trianon förvärvade Entré sommaren 2017 och vårt mål är att göra denna mötesplats än mer attraktiv, såväl för Malmöborna som för dig som hälsar på. I samband med förvärvet ingicks en avsiktsförklaring med Malmö stad, som åtar sig att verka för att verksamheter som rör samhällsservice ska teckna hyresavtal i Entré. Bostadsbyggandet i området kring Värnhem och Östervärn har tagit fart vilket talar för att behovet av ytterligare behov av samhällsservice i området.  Den nya tågstationen på Östervärn öppnades i december 2018 och detta tror vi kommer att påverka hela området runt Entré.
Sedan köpet har ett flertal butiker och restauranger flyttat in i Entré. Extremezone, Folktandvården, Noodle Company, Salad & Sushi och Entré-tainment är några av de nya större aktörerna.
Under våren 2020 kompletterar vi aktiviteterna i huset med ett gäng nya mataktörer där vi kan nämna bl.a. Aiko Sushi, Coffee Square och Pizzabakeren! 
 

– Entréfastigheten har en enorm potential. Vi är glada att kunna genomföra detta förvärv och har en långsiktig plan för att utveckla fastigheten med ökat fokus på bland annat kultur, aktiviteter och samhällsservice som komplement till handeln. Avsiktsförklaringen med Malmö stad är en del i vår långsiktiga satsning, inte bara i detta projekt, utan i hela Malmö, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

På Entré kan du redan idag shoppa i någon av våra butiker, träna, gå på bio, äta och umgås i vår sportbar eller varför inte utmana dina vänner i ett parti bowling.

http://www.entremalmo.se/sv/Entre

HERMODSDAL

Vi köpte ett större antal fastigheter på Hermodsdal under våren 2019. Fastigheterna kommer att renoveras under 2020 och vi gör hållbara renoveringar som syftar till att lyfta husen samtidigt som att hyresgästerna ska bo kvar i ett bättre boende. Vi har också satsat på att verkligen vara närvarande i området och på vårt fastighetskontor på Docentgatan har vi nu två förvaltare och 5 fastighetsskötare!

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

17 ST

 1160 ST

79 260 KVM

 

17

0

0

LIMHAMN

Mysiga Limhamn

På Limhamn har vi en variation av fastigheter. Både handel och lägenheter finns i vårt stora bestånd. I vårt senaste nytillskott, Multihuset, finner du både lägenheter, BVC, Coop, Apoteket m.m.

 

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

16 ST

256 ST

42 463 KVM

 

9 ST

4 ST

3 ST

LINDÄNGEN

Lyckad satsning på Vårsången.

Vårsången är beläget på Lindängen i Malmö. Området har präglats av arbetslöshet och andra socioekonomiska utmaningar. Men så är det inte längre. Här har flera normbrytande initiativ genomförts med mycket positiva resultat.

Trianons sociala satsningar är ständigt pågående med nära kontakt med de boende samt i projekt där vi stöttar mindre entreprenörer i våra nybyggda verksamhetslokaler. Dessutom stimulera vi sysselsättningen på Vårsången genom att koppla investeringar i andra fastigheter till jobbskapande åtgärder i området. Vi använder oss av sociala klausuler för att få våra leverantörer att anställa boende i området, på så sätt har vi tillsammans bidragit till trettiofem nya jobb.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

7 ST

1012 ST

76 350 KVM

 

4 ST

2 ST

1 ST

OXIE

Stationsnära lägenheter i Oxie!

Nyproduktionen av 100 lägenheter, företrädesvis av mindre storlek, är slutförd vid Oxie station. Lägenheterna är klara och inflyttningen skedde under april månad 2018. I anslutning till nybyggnationen finns ytterligare två etapper planerade och Trianon har påbörjat byggnationen av ytterligare fastigheter med hyresrätter.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

3 ST

244 ST

14 048 KVM

 

3

0

0

ROSENGÅRD

Ett vitalt område.

På Rosengård bor det cirka 35 000 personer. Rosengård Centrum är en viktig handelsplats som fungerar som ett nav för de boende. Genom nybyggnation har vi skapat en välkomnande mötesplats som underlättar för handel, service och flöde i området samtidigt som vi har vitaliserat utbudet i centrumet och gjort det mera attraktivt för de boende i området.

Rosengård Centrum kommer ha en central roll i det utvecklingsarbete som påbörjats av området Amiralsstaden.  Rosengårds Station, som öppnade i december 2018, kommer också att innebära att de som bor och/eller arbetar i området kommer att ha ännu bättre kommunikationer till centrala Malmö.

Rollen som ”en mötesplats för alla” förstärks när handel, bibliotek, kultur, service och hälsa sätts i fokus.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

3 ST

0 ST

41 470 KVM

 

0 ST

2 ST

1 ST

SKURUP

Skurups kommun har ett bra läge i den spännande och expansiva Öresundsregionen med närhet och goda kommunikationer till såväl Malmö, Lund, Ystad samt Köpenhamn. Våra lägenheter på Stora Östergård, Munkaholm och Odengatan ligger samtliga i den centrala delen av Skurup.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

4 ST

292 ST

22 187 KVM

 

4 ST

6 ST

0 ST

HITTA LEDIGA LOKALER I HELA MALMÖ

Fastighets AB Trianon Besöksadress: Stenhuggaregatan 2 Postadress: Västra Kanalgatan 5, 211 41 Malmö – 040-611 34 00 – [email protected]