FASTIGHETER

Vi har vårt fastighetsbestånd i områden som centrala Malmö, Limhamn, Lindängen, Oxie, Rosengård och Hermodsdal.

Klicka på kartan för info om specifik fastighet.

sökning skapas av Store Locator Plus
Skriv in en adress eller stad och klicka på knappen.

CITY

Våra fastigheter i city består av bostäder, kontor, butiker och restauranger. Malmö har de senaste åren genomgått en omvandling och är idag en vital stad med Malmö Universitet och nya spännande företag i IT-branschen. Många av våra fastigheter finns i innerstan och flertalet med arkitektoniskt intressant historia. Att bo mitt i city bjuder på vackra miljöer, närhet till service och handel samt ett levande folkliv.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

22 ST

610 ST

64 527 KVM

 

22 437 KVM

13 997 KVM

9 551 KVM

SLOTTSSTADEN & LIMHAMN

Limhamn och Slottsstaden i västra Malmö är två av stadens mest attraktiva områden med närhet till både city och stränderna Sibbarp respektive Ribersborg. Här har vi bostäder, handels- och affärsfastigheter som vi utvecklar kontinuerligt och attraherar ny handel. Som boende i områdena har du all tänkbar service i din direkta närhet.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

24 ST

223 ST

26 793 KVM

 

4 335 KVM

10 023 KVM

2 435 KVM

LINDÄNGEN, HERMODSDAL & OXIE

Lyckad satsning på Vårsången.

Vårsången är beläget på Lindängen i Malmö. Området har präglats av arbetslöshet och andra socioekonomiska utmaningar. Men så är det inte längre. Här har flera normbrytande initiativ genomförts med mycket positiva resultat.

Trianons sociala satsningar är ständigt pågående med nära kontakt med de boende samt i projekt där vi stöttar mindre entreprenörer i våra nybyggda verksamhetslokaler. Dessutom stimulera vi sysselsättningen på Vårsången genom att koppla investeringar i andra fastigheter till jobbskapande åtgärder i området. Vi använder oss av sociala klausuler för att få våra leverantörer att anställa boende i området, på så sätt har vi tillsammans bidragit till trettiofem nya jobb. 

Trianon äger och driver även Mama’s Kaffe och Tvättotek på Vårsången. Här kan du få kläderna tvättade, vikta och strukna till ett bra pris medan du kopplar av med en fika.
Läs mer på www.kaffeochtvättotek.se

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

24 ST

772 ST

61 300 KVM

 

51 454 KVM

2 226 KVM

3 810 KVM

ROSENGÅRD

Ett vitalt område.

På Rosengård bor det cirka 35 000 personer. Rosengård Centrum är en viktig handelsplats som fungerar som ett nav för de boende. Genom nybyggnation har vi skapat en välkomnande mötesplats som underlättar för handel, service och flöde i området samtidigt som vi har vitaliserat utbudet i centrumet och gjort det mera attraktivt för de boende i området.

Rosengård Centrum kommer ha en central roll i det utvecklingsarbete som påbörjats av området Amiralsstaden.  Rosengårds Station, som öppnade i december 2018, kommer också att innebära att de som bor och/eller arbetar i området kommer att ha ännu bättre kommunikationer till centrala Malmö.

Rollen som ”en mötesplats för alla” förstärks när handel, bibliotek, kultur, service och hälsa sätts i fokus.

ANTAL FASTIGHETER

ANTAL LÄGENHETER

UTHYRNINGSBAR YTA

 

BOSTÄDER

HANDEL & KONTOR

SAMHÄLLSFASTIGHETER

3 ST

0 ST

41 470 KVM

 

0 KVM

22 226 KVM

19 244 KVM

Entré

Trianon förvärvade Entré sommaren 2017 och vårt mål är att göra denna mötesplats än mer attraktiv, såväl för Malmöborna som för dig som hälsar på. I samband med förvärvet har vi ingått en avsiktsförklaring med Malmö stad, som åtar sig att verka för att verksamheter som rör samhällsservice ska teckna hyresavtal i Entré. Bostadsbyggandet i området kring Värnhem och Östervärn har tagit fart vilket talar för att behovet av ytterligare behov av samhällsservice i området.  Den nya tågstationen på Östervärn kommer att öppnas i december 2018 och detta kommer också att påverka hela området runt Entré.
Sedan köpet har ett flertal butiker och restauranger flyttat in i Entré. Extremezone, Folktandvården, Noodle Company, Salad & Sushi och Entré-tainment är några av de nya större aktörerna.
 

– Entréfastigheten har en enorm potential. Vi är glada att kunna genomföra detta förvärv och har en långsiktig plan för att utveckla fastigheten med ökat fokus på bland annat kultur, aktiviteter och samhällsservice som komplement till handeln. Avsiktsförklaringen med Malmö stad är en del i vår långsiktiga satsning, inte bara i detta projekt, utan i hela Malmö, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

På Entré kan du redan idag shoppa i någon av våra butiker, träna, gå på bio, äta och umgås i vår sportbar eller varför inte utmana dina vänner i ett parti bowling.

http://www.entremalmo.se/sv/Entre

 

Marknadsansvarig
Birgitta Bengtson
040-611 32 84
[email protected]

HITTA LEDIGA LOKALER I HELA MALMÖ

Fastighets AB Trianon Besöksadress: Stenhuggaregatan 2 Postadress: Västra Kanalgatan 5, 211 41 Malmö – 040-611 34 00 – [email protected]