Lediga lägenheter

Söder om Hylliebadet bygger vi 73 lägenheter i kvarteret Badmössan

Med 15 min cykelväg från centrala Malmö bygger Trianon 73 nya lägenheter i fem våningsplan, med gedigna fasader i gråmelerad skiffersten. Läget är fantastiskt med gångavstånd till kommunikationer (Hyllie station), service och handel (Emporia).

Fokus invändigt har legat på maximalt ljusinsläpp med stora fönster i olika väderstreck och välplanerade lägenheter där samtliga rum har ekparkett.

Hallen är inbjudande med bra möjligheter för avhängning och vita stilrena garderober för praktisk förvaring. Samtliga sovrum har parkettgolv, vitmålade väggar och garderober med skjutdörrar. Badrummen är utrustade med dusch, vitkaklade väggar och antracitgrått klinkergolv. Köksinredningen går i vitt med grå/svart bänkskiva, induktionsspis med varmluftsugn och spisfläkt.

Alla lägenheter är förberedda för diskmaskin eller tvättmaskin, som kan efterfrågas som tillval. Beroende på badrummens utformning så blir det antingen en kombimaskin eller tvättmaskin/torktumlare. I huset finns även gemensam tvättstuga. Möjlighet till sopsortering finns i det fina miljöhuset på innergården. Samtliga lägenhetsförråd är lättillgängligt placerade inne lägenheterna. Individuell mätning av varmvatten och el tillämpas och debiteras i efterhand via hyresavin. Detta innebär att hyresgästen själv kan styra förbrukningen av varmvatten och el, vilket är ett både miljömässigt och kostnadsmässigt bra alternativ.

Lägenheterna i markplan har uteplats och ett antal av de övriga har balkong.

Innergården bjuder in till umgänge och lek på den gröna och lummiga innergården där det också finns gott om cykel förvaring.

I bottenvåningen i två av husen finns det totalt tre lokaler, för bl. a restauranger (Aiko Sushi) och butik.

Gatuadress 
Snorkelgatan
Hyllie boulevard

Lägenheter
Fastigheten Badmössan består av 3 huskroppar, Hus 1, Hus 2 och Hus 3. Totalt har fastigheten 73 st lägenheter, fördelade mellan 1-2-3 rum och kök.

1 rum o kök – 13 st
2 rum o kök – 52 st
3 rum o kök – 8 st

TV/fiber levereras av Tele2.

Lägenheterna blir inflyttningsklara i två etapper: etapp 1 i mitten av december 2023 och etapp 2 i februari 2024.

Läs mer om våra lediga lägenheter i Hyllie på Boplatssyd.se

Info om bostad:

  • Storlek: 54kvm
  • Våning: 4
  • Hyra: 11214kr
  • Rum & Kök: 3

    Det är obligatoriskt att ladda upp anställningsintyg och de tre senaste löneavierna för att styrka din inkomst. Ladda gärna även upp referenser och intyg. Vi tar emot filer i följande format: jpeg, jpg, png och pdf. En fil får max väga 4MB.

    Medsökande

    Ladda upp anställningsintyg eller övriga intyg som styrker din inkomst samt de tre senaste lönespecifikationerna. Vi tar emot filer i följande format: jpeg, jpg, png och pdf.