Trianon hyr ut till kampsportsgym och idrottsskadeklinik och har nu kontrakterat 98 procent i Entré - Trianon Hoppa till innehåll

För att se denna webbplats krävs en nyare webbläsare, som Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Trianon hyr ut till kampsportsgym och idrottsskadeklinik och har nu kontrakterat 98 procent i Entré

Trianon har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med DCL Sports Management AB, som kommer att hyra 1 440 kvm i fastigheten Uno 5 i Entré i Malmö med inflyttning i januari 2024. I lokalen kommer hyresgästen Redline Training Center & Physioline Idrottsklinik bedriver en kombination av kampsportsgym och fysioterapi. Med det nytecknade avtalet uppgår nu uthyrningsfrekvensen i Entré till 98 procent.

Redline Training Center är redan idag en av Europas största kampsportsanläggningar för barn, ungdomar, atleter och motionärer inom brasiliansk Jiu-Jitsu, NoGi, boxning, thaiboxning och MMA. Nu spetsas konceptet genom ett samarbete med sjukgymnaster specialiserade inom idrottsmedicin hos Physioline Idrottsklink. Verksamheten som idag har över1 000 medlemmar väljer nu Entré för sin fortsatta expansion.

Trianon köpte Entré 2017 och har sedan dess genom ett målinriktat uthyrningsarbete tecknat flera avtal bland annat med Malmö stads gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltning, Statens Servicecenter, Evidia Röntgen, Nabo Group samt ytterligare hyresgäster med fokus på närhandel, samhällsservice, kontor och upplevelser.

”Äntligen närmar vi oss målet och vi är verkligen stolta över att multihuset Entré attraherar fler och fler besökare och verksamheter. Att stadsutveckla Värnhem och göra Entré till en destination är helt i enlighet med vår strategi”, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

”Entré har ett strategiskt läge och erbjuder liv och rörelse med caféer, restauranger, närhandel, service och upplevelser. Här finns bra bussförbindelser och ett stort garage vilket ger unika förutsättningar för oss att växa och bli något alldeles speciellt. Med över tusen medlemmar har vi blivit en knutpunkt för aktiva – nu ser vi fram emot nästa steg på vår resa”, säger Akira Corassani, på DCL Sports Management AB.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD, 040 611 34 97, [email protected]
Mari-Louise Hedbys, ekonomichef och vice VD, 040 611 34 85, [email protected]

Fastighets AB Trianon

040-611 34 00
[email protected]
www.trianon.se

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag i Malmö. Bolaget grundades 1973 och har framför allt sedan 2006 haft en stark tillväxt i fastighetsvärde, genom egen förvaltning, utveckling och förvärv. Trianon arbetar sedan ett flertal år systematiskt med att förena miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Trianons fastighetsbestånd omfattar 154 fastigheter om 491 000 kvm i uthyrningsbar yta, fördelat på cirka 85 procent bostads- och samhällsfastigheter och 15 procent kommersiella fastigheter. Fastighetsbeståndet har ett marknadsvärde per 31 december 2022 på cirka 12,9 Mdkr. Huvudkontoret finns i Malmö. Trianons aktie är noterad på Nasdaq Stockholm med kortnamnet TRIAN B. För mer information se: www.trianon.se och Trianon på LinkedIn.

Pressmeddelande 2023-03-21

Trianon för investerare