Trianon hyr ut till Normal som öppnar i Entré - Trianon Hoppa till innehåll

För att se denna webbplats krävs en nyare webbläsare, som Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Trianon hyr ut till Normal som öppnar i Entré

Trianon har tecknat ett femårigt avtal med Normal Sweden AB för etablering av handelskedjan Normal i Entré. Ytan är 473 kvm och tillträdet är i maj beräknad öppning inför sommaren.

Normal är ett unikt danskt butikskoncept med över 600 butiker i åtta länder: Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike, Finland, Portugal och Spanien, som erbjuder kunderna fasta låga priser på välkända varumärken och har ett stort sortiment av skönhet och dagligvaruprodukter.

Trianon förvärvade Entré 2017 och har sedan dess genom ett målinriktat uthyrningsarbete tecknat flera avtal med aktörer inom samhällsservice, närhandel, kontor, restauranger och upplevelser. Som tidigare pressmeddelats har avtal tecknats med hyresgäster såsom Malmö stads gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltning, Statens Servicecenter, Nabo samt ytterligare verksamheter med fokus på närhandel och samhällsservice.

”Jag är såklart väldigt glad att vi nu hälsar även handelskedjan Normal välkommen till Entré och Värnhem. Normal är en stark aktör med lågprisprofil och tillsammans ska vi skapa en eftertraktad butik på ett väldigt bra läge”, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

”Vi ser verkligen fram emot att öppna en ny butik på Entré i Malmö. Vi hoppas att Malmöborna ska fortsätta att ta Normal till sina hjärtan, säger Jan Nyberg”, VD på Normal.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD
040 611 34 97
[email protected]

Jan Nyberg, VD Normal
0706-89 37 60
[email protected]

Fastighets AB Trianon

040-611 34 00
[email protected]
www.trianon.se

Pressmeddelande 2024-01-05
Trianon för investerare

2024-01-05