Trianon tecknar tioårigt hyresavtal med Steam på Värnhem i Malmö - Trianon Hoppa till innehåll

För att se denna webbplats krävs en nyare webbläsare, som Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Trianon tecknar tioårigt hyresavtal med Steam på Värnhem i Malmö

2023-01-17
Steam är ett friskvårdskoncept och en träningsanläggning med bas i Växjö. Efterhand som verksamheten vuxit har Steam bestämt sig för en etablering i Malmö och valt Trianons fastighet Häggen 13 på Värnhem för sitt nya gym.

Fastigheten Häggen 13 på Värnhem i Malmö inrymmer idag 232 lägenheter samt hyresgäster inom närhandel, kommunal förvaltning, café och friskvård. Fastigheten har under 2021 fått ny fasad och nya fönster, vilket gett fastigheten ett lyft både estetiskt och energimässigt. I det centralt belägna området Värnhem finns Malmös tredje största knutpunkt för kollektivtrafik, vilket gör att platsen lockar allt fler hyresgäster.

”Vi är mycket glada att teckna ett hyresavtal med en långsiktig aktör som Steam, vilket är i linje med vår strategi. Fler och fler ser, precis som vi, de många fördelarna med Värnhem, en central plats i förändring och utveckling”, säger Olof Andersson, VD på Trianon.
Trianon har tecknat ett hyresavtal med Steam Strength & Fitness, som kommer att hyra 749 kvm i fastigheten Häggen 13 på Värnhem i centrala Malmö. Steam planerar att flytta in i lokalerna i april 2023.

”Efter en oerhört stark start med vår verksamhet i Växjö 2019, är det nu dags att expandera STEAM Strength & Fitness till Malmö, en trevlig och expansiv stad med stora möjligheter. Tillsammans med Trianon och deras lyhörda personal har vi nu en stabil grund att stå på, och en yta mitt i Malmö som kommer passa vår verksamhet perfekt för framtiden. Vi ser fram emot att växa i Malmö med Trianon vid vår sida”, säger Steams VD och grundare Thom Andersson.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD
040 611 34 97
[email protected]

Mari-Louise Hedbys, ekonomichef och vice VD
040 611 34 85
[email protected]

Pressmeddelande 2023-01-17

Trianon för investerare