Trianons förvaltningschef Gert Ternström går i pension - Trianon Hoppa till innehåll

För att se denna webbplats krävs en nyare webbläsare, som Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Trianons förvaltningschef Gert Ternström går i pension

2023-07-03

Efter 40 år i branschen och de senaste åren på Trianon går nu Gert Ternström, förvaltningschef, i pension. Gert Ternström har ingått i Trianons koncernledningsgrupp och haft ansvar för de fastighetsbestånd och bostadsområden i Malmö som finns i Lindängen och Hermodsdal i södra Malmö.

-Det har varit ett privilegium att ha fått vara med och utveckla förvaltningen i ett framåtriktat och händelserikt bolag som Trianon, säger Gert Ternström, förvaltningschef i Trianon.

-Jag vill rikta ett stort tack till Gert för hans goda arbete och erfarna ledarskap, vilket varit till stor nytta för Trianon under vår tillväxtresa, säger Olof Andersson, VD i Trianon.

Gert Ternström har tillhört Trianons koncernledning som hittills haft två förvaltningschefer representerade i ledningen. Efter Gerts pensionsavgång i augusti kommer koncernledningen att bestå av fem personer.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD
040-611 34 97
[email protected]

Mari-Louise Hedbys, vice VD och ekonomichef
040-611 34 85
[email protected]

Fastighets AB Trianon

040-611 34 00
[email protected]
www.trianon.se

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag i Malmö. Bolaget grundades 1973 och har framför allt sedan 2006 haft en stark tillväxt i fastighetsvärde, genom egen förvaltning, utveckling och förvärv. Trianon arbetar sedan ett flertal år systematiskt med att förena miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Trianons fastighetsbestånd omfattar 154 fastigheter om 491 000 kvm i uthyrningsbar yta, fördelat på cirka 85 procent bostads- och samhällsfastigheter och 15 procent kommersiella fastigheter. Fastighetsbeståndet har ett marknadsvärde per 31 mars 2023 på cirka 13 Mdkr. Huvudkontoret finns i Malmö. Trianons aktie är noterad på Nasdaq Stockholm med kortnamnet TRIAN B. För mer information se: www.trianon.se och Trianon på LinkedIn.

Pressmeddelande 2023-07-03