Trianon tecknar ännu ett avtal med en stor hyresgäst till Entré i Malmö - Trianon Hoppa till innehåll

För att se denna webbplats krävs en nyare webbläsare, som Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Trianon tecknar ännu ett avtal med en stor hyresgäst till Entré i Malmö

Trianon tecknar ännu ett avtal med en stor hyresgäst till Entré i Malmö

Trianon har tecknat ett femårigt hyresavtal med Sveriges BostadsrättsCentrum AB (SBC) som kommer att att hyra cirka 830 kvm på Entré i Malmö. Beräknad inflyttning är 1 juli 2022. Hyresgästen är en av flera nya hyresgäster inom kontor och samhällsservice som bolaget nu välkomnar till Entréfastigheten Rolf 6.

2021-02-12
SBC är Sveriges största oberoende expert sedan 100 år på förvaltningstjänster för bostads-rätter. Idag är bolaget en helhetsleverantör med egna specialister inom ekonomisk, och teknisk förvaltning, fastighetsdrift och nischad expertis inom projektledning och juridisk rådgivning.

Förutom SBC pågår förhandlingar med flera nya hyresgäster, både inom segmentet kontor och samhällsservice, vilket bolaget ser som ett mycket positivt tillskott för att utveckla Entréfastigheterna.

Trianon förvärvade Entréfastigheterna 2017 och har sedan dess utvecklat fastigheterna så att de inrymmer både samhällsservice, kontor, bostadsnära handel och upplevelser, allt på en och samma plats med tillgång till mycket goda kommunikationer.

”Vi ser ett stort intresse hos allt fler nya hyresgäster inom segmentet kontor och samhällsservice att etablera sig i Entréfastigheterna. Entré har ett attraktivt kommunikationsläge med handel, upplevelser, samhällsservice och kontor på en och samma plats”, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

”På SBC i Syd har vi de senaste åren haft en kraftig tillväxt och är glada att vi äntligen hittat lokaler som stödjer våra behov. Lokalerna på Entré blir en fantastisk arena för våra medarbetare att fortsätta skapa framgång tillsammans med våra kunder”, säger Jesper Kristensen, Regionchef Syd på SBC.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD
040 611 34 97
[email protected]

Mari-Louise Hedbys, CFO och IR-ansvarig
040-611 34 85
[email protected]

Fastighets AB Trianon

040-611 34 00
[email protected]

För investerare