Lediga lägenheter

Rymliga och ljusa lägenheter i natursköna Sege Park

I gröna och bilfria Sege Park, cirka 15 minuters cykelväg från centrala Malmö, uppför Trianon 65 nya hyreslägenheter i flerbostadshus med vackra träfasader i cederträ. Hela området präglas av hållbar-het och cirkulära lösningar och utvecklas tillsammans med 11 andra byggherrar för framtidens boende. Här flyttar du in i en redan uppvuxen parkmiljö med en rik grönska där många olika träd- och växtarter gynnar den biologiska mångfalden, både i stort och i smått. Lägenheterna blir inflyttnings-klara under juli 2023.

En mix av hållbarhet, samägande, återbruk och bevarande

I området finns ett antal befintliga byggnader som kommer att byggas om till lägenheter och stadsradhus, men också en gammal panncentral som kommer bli navet för de olika hållbarhets- och delningslösningarna som håller på att växa fram i Sege Park. Den trivsamt utformade innergården och tvättstugan med gemensamhetsutrymmen bjuder in till umgänge. Området kommer präglas av en mix av gammalt och nytt med hållbarhet, samägande, återbruk och bevarande som ledord.

Ljusa och välplanerade lägenheter

Lägenheterna är rymliga och ljusa med stora fönsterpartier i olika väderstreck, öppen planlösning med genomgående parkettgolv och praktiskt stilren svart klinker i hallen. Väggarna är målade i ljusa färger och samtliga lägenheter har rymliga förvaringsmöjligheter i hall och sovrum. Badrummen är helkaklade i vitt och utrustade med dusch. Köken är utrustade med spis med keramikhäll, varmluftsugn samt separat hel kyl och frys (mindre lägenheter har kombinerad kyl och frys). Köksinredningen går i vitt med ljusgrå bänkskivor i laminat. Samtliga lägenheter är förberedda för diskmaskin, som kan efterfrågas som tillval.

Klimatsmart boende

För att du ska kunna påverka din förbrukning av varmvatten och el tillämpar vi individuell mätning, som innebär att du bara betalar för den mängd varmvatten och el du själv förbrukar, samt för digital TV/fiber som levereras av Tele2. Uppvärmning och kallvatten ingår i hyran. Lådcykel- och bilpool finns tillgänglig för dig som hyresgäst.

Gatuadress
Carl Söderbergs Allé

Antal lägenheter
65

Storlek
1,5 rum och kök – 10 stycken
2 rum och kök – 35 stycken
3 rum och kök – 19 stycken
4 rum och kök – 1 styck

Förmedlas
Maj – juni 2023

Boplats Syd

    Det är obligatoriskt att ladda upp anställningsintyg och de tre senaste löneavierna för att styrka din inkomst. Ladda gärna även upp referenser och intyg. Vi tar emot filer i följande format: jpeg, jpg, png och pdf. En fil får max väga 4MB.

    Medsökande

    Ladda upp anställningsintyg eller övriga intyg som styrker din inkomst samt de tre senaste lönespecifikationerna. Vi tar emot filer i följande format: jpeg, jpg, png och pdf.