Sök lägenhet

Viktigt om ansökan

 • För att få hyra hos oss måste du uppfylla kriterierna i vår uthyrningspolicy. Vi har inte ett strikt kösystem, söker du via Boplats Syd är det deras regler som gäller. Gör din intresseanmälan här på trianon.se.
 • Den som ska stå på hyreskontraktet ska göra intresseanmälan. Ange bara medsökande om ni båda vill stå på hyreskontraktet.
 • Det är obligatoriskt att bifoga anställningsintyg och löneavier.
 • Om du tidigare skickat in en intresseanmälan och vill ändra någonting i den ber vi dig göra en ny intresseanmälan.
 • Du måste förnya din intresseanmälan var tredje månad.
 • Om det blir du som är aktuell för att hyra en lägenhet gör vi en kreditkontroll och tar boendereferenser på dig. Vi meddelar alltid dig om vi beslutar att du inte kommer i fråga för att hyra hos oss baserat på en sådan kreditupplysning.

 

Vår uthyrningspolicy hittar du här och information om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Intresseanmälan

  Det är obligatoriskt att ladda upp anställningsintyg och de tre senaste löneavierna för att styrka din inkomst. Ladda gärna även upp referenser och intyg. Vi tar emot filer i följande format: jpeg, jpg, png och pdf. En fil får max väga 4MB.
  Välj område:
  Malmö CityLimhamnNydala, Hermodsdal & LindängenSege ParkSlottstadenSofielund Andra kommuner BurlövLandskronaLundStockholmSvedalaVimmerby
  Välj lägenhetsstorlek: 1 RoK2 RoK3 RoK4 RoK5 RoK6 RoK7 RoK Önskemål: HissMarkplan

  Medsökande

  Ladda upp anställningsintyg eller övriga intyg som styrker din inkomst samt de tre senaste lönespecifikationerna. Vi tar emot filer i följande format: jpeg, jpg, png och pdf.