Trianon hyr ut till folkhögskola i Malmö - Trianon Hoppa till innehåll

För att se denna webbplats krävs en nyare webbläsare, som Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Trianon hyr ut till folkhögskola i Malmö

Trianon hyr ut till folkhögskola i Malmö

Trianon har tecknat ett fyraårigt hyresavtal med Hyllie Park Folkhögskola som kommer att hyra 2 150 kvm i fastigheten Hyllie 9:5 på Stensjögatan 3 i Malmö.

Fastigheten Hyllie 9:5 på Stensjögatan 3 genomgår en genomgripande ombyggnad för att byggas om från kontor till samhällsfastighet med hyresgäster inom vård- och utbildningssektorn.

Senast i november tecknade Trianon avtal med Vårdcentralen Blomman och fler hyresgäster är på väg in i fastigheten.

”Vi är glada att teckna ännu ett avtal med en långsiktig hyresgäst inom segmentet samhällsservice”, säger Olof Andersson VD på Trianon.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD
040 611 34 97
[email protected]

Mari-Louise Hedbys, ekonomichef och vice VD
040-611 34 85
[email protected]

OM TRIANON

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag i Malmö. Bolaget grundades 1973 och har framför allt sedan 2006 haft en stark tillväxt i fastighetsvärde, genom egen förvaltning, utveckling och förvärv. Trianon arbetar sedan ett flertal år systematiskt med att förena miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Trianons fastighetsbestånd omfattar 145 fastigheter om 460 000 kvm i uthyrningsbar yta, fördelat på cirka 82 procent bostads- och samhällsfastigheter och 18 procent kontors- och handelsfastigheter. Fastighetsbeståndet har ett marknadsvärde per 30 september 2021 på cirka 11,0 Mdkr. Huvudkontoret finns i Malmö. Trianons aktie är noterad på Nasdaq Stockholm med kortnamnet TRIAN B. För mer information se: www.trianon.se och Trianon på LinkedIn.

Trianon för investerare

Pressmeddelande 2021-12-17