Trianon tecknar tioårigt hyresavtal med Evidia på Entré i Malmö - Trianon Hoppa till innehåll

För att se denna webbplats krävs en nyare webbläsare, som Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

Trianon tecknar tioårigt hyresavtal med Evidia på Entré i Malmö

Trianon tecknar tioårigt hyresavtal med Evidia på Entré i Malmö

2022-06-15

Trianon har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Evidia, som kommer att hyra 766 kvm i fastigheten Uno 5 på Entré i Malmö för att etablera en röntgenmottagning. Beräknad inflyttning är december 2022. Evidia, tidigare Aleris Röntgen, är en av flera långsiktiga hyresgäster inom segmentet samhällsservice som bolaget tecknat avtal med de senaste åren i Entréfastigheterna.

Evidia, tidigare Aleris Röntgen, är en del av en internationell radiologigrupp som finns i Sverige, Norge, Tyskland och i Baltikum. Evidia Sverige arbetar till största delen på uppdrag av regioner och sjukhus men har också uppdrag från privata kunder. Evidia har nyligen tecknat ett avtal med Region Skåne och kommer att bedriva röntgenverksamhet i den aktuella lokalen i Entré.

Trianon köpte Entré 2017 och har sedan dess genom ett målinriktat uthyrningsarbete tecknat flera avtal med aktörer inom samhällsservice, närhandel, kontor, restauranger och upplevelser. Som tidigare pressmeddelats har Trianon under 2021 tecknat avtal bland annat med Malmö stads gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltning, Statens Servicecenter samt ytterligare hyresgäster med fokus på närhandel och samhällsservice. Därtill tecknade Trianon tidigare i år bland annat ett tioårigt avtal med en större plastikkirurgiklinik i lokalerna.

”Med det nytecknade avtalet är Trianon nära målet att konvertera Entré till en samhällsfastighet med fokus på närhandel och samhällsservice. Att ytorna behålls och används för ny typ av verksamhet är både hållbart och mycket glädjande”, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

”Vi ser fram emot att öppna portarna och välkomna våra patienter i nya moderna lokaler på Entré i Malmö i vinter”, säger Magnus Frank, VD på Evidia Sverige.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD
040 611 34 97
[email protected]

Mari-Louise Hedbys, ekonomichef och vice VD
040-611 34 85
[email protected]

Pressmeddelande

Trianon för investerare